Welkom bij

Bed & Breakfast
“Zeebries”

Met deze website willen wij u alvast online kennis laten maken met de heerlijkheden van onze accommodatie.

B&B Zeebries  beschikt over 2 sfeervolle gastenkamers met elk een eigen uitstraling.
Mooi opgemaakte bedden, heerlijke warme broodjes bij het ontbijt en een gezellig terrasje om even uit te puffen van alle opgedane indrukken van een fijne dag.
Image

Directe omgeving

Het gezellige dorp de Koog  -met zijn ligging aan de duinen en het Noordzee strand- biedt vertier voor jong en oud. Het centrum is zeker een bezoekje waard. Lekker ongedwongen winkelen, een terrasje pakken of ambachtelijke streekproducten proeven in één van de restaurants die de Koog rijk is.
In de omgeving kunt u talloze uitstapjes maken: laat u verrassen door een bezoek aan de andere 6 dorpen met hun monumentale panden of neem een kijkje in één van de musea. Een fiets of wandeltocht door de ongerepte natuur op het eiland Texel mag beslist niet worden overgeslagen!
Een aanrader is om in de avond een unieke strandwandeling te maken. Op Texel is het “aarde donker”  met alleen het licht van de vuurtoren en de sterren
Kamer "EB"
Kamer "EB"
Kamer "Vloed"
Kamer "Vloed"
previous arrow
next arrow

Wie zijn wij?

Wij, Henk en Jenneke, hebben in 1985 het roer om gegooid en zijn “aangespoeld” op Texel.

We hebben Hotel “Brinkzicht“ gekocht, die wij samen in de wintermaanden hebben verbouwd. Toen we uit geklust waren is het hotel weer verkocht en hebben we een nieuwe woning met ruime tuin aan het water, net buiten het centrum van de Koog, gebouwd. In deze woning hebben wij 2 sfeervolle gastenkamers gecreëerd.

Naast de activiteiten van "B&B Zeebries", exploiteerden we bijna 20 jaar “Vakantiebureau Texel”, een verhuur-en bemiddelingsbureau voor diverse vakantieaccommodaties op heel Texel.
Vanaf 2021 doen we een stapje terug en richten we ons alleen op de Bed & Breakfast, deze ligt net buiten het centrum van het bruisende toeristendorp de Koog, en op loop afstand van het bos, de duinen en het strand.

Na al deze jaren, waarin wij veel gasten een fijne vakantie hebben bezorgd, genieten wij zelf ook nog steeds van ons plekje op Texel.
Natuurlijk hopen wij dit nog vele jaren te mogen blijven doen en nog vele gezellige gasten te mogen ontvangen.

Image

Fijn dat u een kamer in B&B “Zeebries” wilt boeken!

Via onze reserveringsagenda (knop:online reserveren) kunt u een reserveringsaanvraag insturen.

Reserveer tijdig om een teleurstelling te voorkomen.
Aankomst en vertrek op alle dagen van de week mogelijk. Wij verwelkomen u graag op de aankomstdag tussen 14.00 uur en 17.00 uur.

Mochten er nog vragen of onduidelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op. Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden!

Hartelijke groet,

B&B Zeebries
Henk  &  Jenneke  Kragt

Adres:
Zeekraal 23
1796 BM De Koog

Copyright Bed & Breakfast Zeebries

Website door WEBJONGENS